Többfunkciós kerékpárjavító készlet, szerszámkészlet, zsebszerszám (Bicycle Repair Tool BT002)

2990 Ft Áfa-t tartalmaz

Raktáron

Kategória:

A Többfunkciós kerékpárjavító készlet (Bicycle Repair Tool BT002) egy kompakt és könnyű szerszámkészlet, amely kifejezetten kerékpárjavításhoz lett tervezve. A készlet tartalmazza a legfontosabb eszközöket és kulcsokat a kerékpárod karbantartásához és javításához. Íme néhány fontos tulajdonsága:

  • Összezárt méret: A készlet könnyen hordozható, mivel összezárt állapotban mindössze 9 x 4.5 x 2.5 cm méretű. Ennek köszönhetően könnyedén elfér a zsebedben vagy hátizsákodban.
  • Súly: A készlet súlya mindössze 255 g, ami tovább növeli a hordozhatóságát.
  • Imbuszkulcsok: A készlet tartalmaz imbuszkulcsokat különböző méretekben, amelyek lehetővé teszik a kerékpár különböző részeinek beállítását és szétszerelését. Az imbuszkulcsok méretei: 1.5 mm, 2.0 mm, 2.5 mm, 3.0 mm, 4.0 mm, 5.0 mm, 6.0 mm, 8.0 mm, 9.0 mm, 10 mm.
  • Csavarhúzók: A készlet tartalmaz csillagfejű és laposfejű csavarhúzókat, amelyek segítségével könnyedén elvégezheted a szükséges beállításokat és javításokat.
  • Torx csavarhúzó: A torx csavarhúzó segít meghúzni vagy lazítani a kerékpáron található torx csavarokat.
  • Láncvágó: A láncvágó eszköz lehetővé teszi a kerékpárlánc könnyű szétszerelését és újraösszeszerelését, ami fontos a lánc karbantartásához vagy cseréjéhez.
  • Gumiabroncs szerszám: A gumiabroncs szerszám segítségével könnyen eltávolíthatod a gumiabroncsot a felniről, hogy esetleges javításokat végezhess rajta.
  • Küllő szerszám: A küllő szerszámok lehetővé teszik a kerékpárkerekek feszességének beállítását.

Ez a készlet ideális segítség lehet bármilyen kerékpár probléma megoldásához vagy az általános karbantartáshoz. Kompakt mérete és könnyű súlya miatt könnyedén magaddal viheted kerékpározás közben, hogy mindig kéznél legyenek az alapvető szerszámok a szükséges beállításokhoz vagy javításokhoz.

További információk

Tömeg 0,25 kg
Legyél te az első aki értékeli ezt a terméket “Többfunkciós kerékpárjavító készlet, szerszámkészlet, zsebszerszám (Bicycle Repair Tool BT002)”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Értékelések

Nincs még értékelés.

Menü

Többfunkciós kerékpárjavító készlet, szerszámkészlet, zsebszerszám (Bicycle Repair Tool BT002)

2990 Ft Áfa-t tartalmaz

Kosárba teszem