Miért mi?

Exkluzív konyhára vágysz? Jancsi mesterségével egyedi konyhabútoraid valósággá válnak. Ha az átlagosnál többet szeretnél, és egy olyan teret képzelsz el, ami tükrözi egyéniséged, akkor nálunk a helyed. A tervezéstől az utolsó csavarig Jancsi garantálja, hogy elképzeléseid életre kelnek. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és teremtsd meg álmaid konyháját!

Az alábbi berendezések beszerzésében és beszerelésében is örömmel tudunk segíteni:

Fontos megjegyezni, hogy az elektronikai berendezések és a vizes blokkok üzembe helyezését NEM végezhetjük el.
Kérj ajánlatot itt - Az nem kerül semmibe 😉

Így dolgozunk

 • Egyedi igények
  Minden egyedi szempontot, sajátosságot figyelembe tudunk venni.
 • Faltól falig
  A bútor méretek milliméterenként változtathatók, faltól falig elkészíthetők.
 • Esztétika
  A bútorok látszó részeit minden esetben ragasztjuk, nem használunk csavarokat az esztétikusság megőrzése érdekében.
 • Látványterv készítése
  Minden esetben látványtervet készítünk, ahol a legmodernebb program és a legrészletgazdagabb felbontás mellett élvezheti elkészítendő bútorait.
 • Takarítás
  A munka végeztével összetakarítunk magunk után.

Konyhabútor - Funkció és praktikusság

"Konyhabútorok, ahol a funkció és a praktikusság találkozik: Jancsi műhelyében a konyhabútor nem csak egy egyszerű berendezés. A szépség mellett minden darab úgy készül, hogy maximálisan kihasználja az elérhető teret és megfeleljen a mindennapos használat igényeinek. Egy jól megtervezett konyha az életvitel központi része lehet, ahol minden kéznél van, és nincs felesleges mozdulat. Lépj velünk kapcsolatba, és tervezzük meg együtt azt a konyhát, ami minden igényedet kielégíti!

Minőségi és időtálló konyhabútorok készítése

Értékeld a minőséget és az időtállóságot? Jancsi műhelyében pont ezek a kulcsszavak. Minden egyes konyhabútorunk a legmagasabb színvonalon készül, hogy generációkon át szolgálja otthonodat. Amennyiben nem csak egy bútort, hanem örökséget szeretnél létrehozni, fordulj hozzánk. A tökéletes munkalapoktól a kifinomult részletekig, mindenben számíthatsz ránk. Legyünk partnerek az időtálló elegancia megteremtésében.

Kapcsolat

Hosznyák János

+36 30 999 4383

jancsikincsei@gmail.com

Bonyolult leírni mit szeretne? Hívjon nyugodtan H-P 8-18 óra között.

ÍRJON NEKÜNK!

  Menü