Üdvözlünk Jancsi Kincseinél

A Jancsi kincsei Webáruház széles kínálatának köszönhetően biztosíthatjuk, hogy megtalálhasd a számodra legmegfelelőbb termékeket árban, minőségben és szolgáltatásban egyaránt. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük és frissítjük.

Gyere el áruházunkba és nézd meg a kínálatunkat virtuálisan, kényelmesen, otthonról. Áruházunkat így a nap 24 órájában bármikor meglátogathatod. Inspirálódj, szerezz ötleteket lakásod berendezéséhez és válaszd azt a bútort, ami legjobban illeszkedik a stílusodhoz.

Cégünk igazán széleskörű szolgáltatást kínál, hiszen az egyedi bútorok megtervezése, elkészítése és beépítése mellett, az alábbiak beszerzését és kiszállítását is vállalja:

·       Villamos háztartási kis- és nagygép berendezések

·       Bútorvilágítás, villamossági kiegészítők

·       Mosogatók és csaptelepek

·       Konyhai üveg hátfal

Telefonos Ügyfélszolgálat: A Jancsi Kincsei munkatársaival online ügyfélszolgálatunkon keresztül (info@jancsikincsei.hu) vagy telefonon is kommunikálhatsz, így kérdésed, problémád mindig visszakövethető, mely nagyban segíti a közös kommunikációnkat. Munkatársaink minden esetben maximum 1 munkanapon belül reagálnak problémádra vagy kérdésedre. Ha termékkel kapcsolatos kérdésed van, hívj vagy írj nekünk.

~760

Féle termék

18

különböző márka

82

Elégedett vásárló

1432.568Ft

Vásárlói megtakarítás

Menü