Hőálló grill kesztyű 1 pár fekete piros lángokkal, Kamado John’s logóval (BBQ-GLOVES-RED-FLAMES)

2890 Ft Áfa-t tartalmaz

Raktáron

Kategória:

A BBQ-GLOVES-RED-FLAMES hőálló grill kesztyűk a grillezés és sütés során a legjobb barátai lesznek. Ezek a kesztyűk nemcsak védelmet nyújtanak a magas hőmérsékletű tárgyak ellen, hanem stílusosak is a piros lángokkal és a Kamado John’s logóval. Ismerje meg a termék legfontosabb jellemzőit:

Hőálló Védelem:

  • Ezek a kesztyűk kiváló minőségű anyagból készültek, és képesek ellenállni a magas hőmérsékletnek, így biztonságosan használhatók grillezésnél vagy sütésnél.

Stílusos Megjelenés:

  • A fekete színű kesztyűkön piros lángok és a Kamado John’s logó díszít, amely nemcsak védelmet, hanem stílust is kölcsönöz.

Egy Pár Kesztyű:

  • A készletben egy pár kesztyű található, ami elegendő a grillezéshez vagy sütéshez.

Ezek a hőálló grill kesztyűk ideálisak minden BBQ-rajongó és szakács számára. Védelmet nyújtanak a forró grillek és sütők ellen, miközben stílusos megjelenést biztosítanak. Használja őket a következő grillezési alkalom során a biztonság és a kényelem érdekében, és tegye egyedivé a grillezés élményét a piros lángokkal és a Kamado John’s logóval ellátott BBQ-GLOVES-RED-FLAMES kesztyűkkel!

További információk

Tömeg 0,3 kg
Legyél te az első aki értékeli ezt a terméket “Hőálló grill kesztyű 1 pár fekete piros lángokkal, Kamado John’s logóval (BBQ-GLOVES-RED-FLAMES)”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Értékelések

Nincs még értékelés.

Menü

Hőálló grill kesztyű 1 pár fekete piros lángokkal, Kamado John's logóval (BBQ-GLOVES-RED-FLAMES)

2890 Ft Áfa-t tartalmaz

Kosárba teszem