Remington forgófejes hajformázó

13560 Ft Áfa-t tartalmaz

Elfogyott

Keratin Protect AS8810

Cikkszám: JNCS639 Kategória:

Kétirányú forgás

A divatos sötétszürke és rózsaarany színű Keratin Protect forgófejes meleglevegős hajformázót azok számára ajánlják, akik egyetlen eszköz segítségével kialakítható ragyogó, ruganyos, fodrász szalon minőségű megjelenésre vágynak. A továbbfejlesztett, keratinnal és mandula olajos mikrokondicionálóval átitatott kerámia bevonat ruganyos, egészséges megjelenésű hajat biztosít az Ön számára.

Tervezésekor az egyszerű használat kritériumát szem előtt tartva ez az innovatív hajformázó eszköz a gyors szárítást lehetővé tevő 1000W-os teljesítményének köszönhetően, a tökéletes frizura kreálásához erőt és kiváló kezelhetőséget biztosít számodra, mi több, a kétirányú rotációs kapcsoló segítségével a fürtjeid igényed szerinti irányát is megválaszthatod. A legjobb eredmény eléréséhez szárítsa meg 90%-ban a haját, és hagyja rá a munka többi részét a meleglevegős hajformázóra.

Tartozék fejek:

A Keratin Protect forgófejes meleglevegős hajformázó egy 50 mm-es kevert sörtéjű thermo kefével és egy 40mm-es puha sörtéjű thermo kefével van ellátva, így attól függően választhatja ki a számára legmegfelelőbb méretű kefét, hogy dús vagy csak természetesen ruganyos hajat szeretne. A hajtőemelő tartozék fésű a hajtövek megemelése révén segíti a haj könnyű dúsítását. A két hőmérséklet beállítás és a hideglevegő fúvó gomb segítségével saját elvárásainak megfelelően alakíthatja a formázást.

• 3 tartozék fej:

o 50mm átmérőjű thermo kefe
o 40mm átmérőjű thermo kefe
o Hajtőemelő fej

További információk

Tömeg 1,043 kg

Menü

Remington forgófejes hajformázó

13560 Ft Áfa-t tartalmaz